شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

انواع خامه های طعم دار

  • صفحه نخست
  • مجله
  • اخبار
  • انواع خامه های طعم دار
Rapid-weight-gain-with-dietary-change
افزایش وزن سریع با تغییر در رژیم غذایی
6 شهریور 1399
روغن حیوانی
مناسب ترین شرایط نگهداری از روغن حیوانی
19 شهریور 1399
17 شهریور 1399
flavored-cream

[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]

خامه یکی از فراورده های چرب لبنی می باشد که بر حسب درصد چربی به سه دسته ی کم چرب، نیم چرب و پر چرب تقسیم بندی می شود. بطور معمول مقدار چربی در خامه ساده ۳۰ درصد می باشد. فرایند تولید خامه بسیار ساده است به این صورت که در خط تولید ابتدا چربی شیر کامل را با استفاده از دستگاه سپراتور جدا کرده و سپس بر حسب نوع خامه آن را با شیر پس چرخ (شیری که چربی اش گرفته شده باشد) به مقدار مورد نیاز مخلوط می کنند. امروزه با توجه به تغییر ذائقه و گسترش سبد غذایی، این محصول در مراحل بعدی با مواد طبیعی و یا طعم دهنده ها، رنگ دهنده های مجاز خورکی و سایر افزودنی ها نظیر پایدار کننده ها ترکیب می شود.

[/vc_column_text]

طعم طبیعی خامه

عطر و طعم و کیفیت خامه بطور طبیعی حاصل از ترکیبات و اسید های چرب موجود در آن می باشد و همین ترکیبات عامل اصلی ایجاد طعم خوشایند در خامه می باشند که با توجه به محل تولید شیر اولیه می تواند متغیر باشد.

خامه های طعم دار

بطور کلی خامه ی طعم دار خامه ای است که با استفاده از طعم دهنده های مجاز، با افزودن شکر یا بدون آن طعم دار شده و سپس با یکی از روش های حرارت دهی پاستوریزه و یا استریلیزه گردد.

همانطور که در بالا گفته شد خامه ها به دو صورت طعم دار می شوند.

۱ – استفاده از طعم دهنده های طبیعی
  • استفاده از عسل طبیعی در ترکیب با خامه
  • خامه های طعم دار میوه ای که از ترکیب خامه ساده با کنسانتره میوه، تکه ها ی میوه، پوره میوه، مربا، شربت میوه، مارمالاد و پالپ میوه تهیه می گردند.
  • خامه های طعم دار در طعم های قهوه(پودر قهوه) و یا قهوه فوری، کارامل، کاکائو(پودر کاکائو)، شکلات و فراورده های آن
  • سایر خامه های طعم دار که از ترکیب خامه با پودر دارچین، زعفران، وانیل، مالت، شیره انگور و … حاصل می گردند.
۲ – استفاده از رنگ ها و طعم دهنده های مجاز خوراکی

نکته: در صورتی که کارخانه ای قصد تولید خامه طعم دار با استفاده از چنین موادی را داشته باشد پیش از آن باید از وزارت بهداشت پروانه ی تولید دریافت کند.

flavored-cream

افزودنی های مجاز رایج در خامه های طعم دار شامل:

شکر، گلوکز مایع، قند اینورت، نشاسته و ژلاتین، برخی از صمغ ها، امولسیفایر ها (همگن کننده فاز ها)، سدیم کلراید (نمک) و سایر اسانس ها و افزودنی های مجاز

انواع خامه های طعم دار بر اساس نوع شیر مورد استفاده

    • خامه طعم دار باز ساخته: این نوع خامه از فراورده های شیر باز ساخته(1)، یا بدون افزودن آب آشامیدنی و با استفاده از انواع طعم دهنده های مجاز، با افزودن شکر یا بدون آن، تهیه شده و سپس با استفاده از یکی از روش های رایج حرارت دهی، پاستوریزه و یا استریلیزه می شوند.

1 – فراورده ای که حاصل از افزودن آب به شیر تغلیظ شده و یا شیر خشک می باشد، بصورتی که نسبت شیر خشک بدون چربی (MSNF) در حد معمول و متناسب در شیر معمولی باشد.

    • خامه طعم دار باز ترکیب: این نوع خامه از فراورده های شیر باز ترکیب(2)، یا بدون افزودن آب آشامیدنی و انواع طعم دهنده های مجاز، با افزودن شکر یا بدون آن تهیه شده و سپس با استفاده از یکی از روش های رایج حرارت دهی، پاستوریزه و یا استریلیزه می شوند.

2 – فراورده ای که حاصل از ترکیب چربی شیر با مواد جامد بدون چربی شیر (MSNF) باو یا بدون افزودن آب است به طوری که ترکیب فراورده ی شیری متناسب با نوع کاربرد آن باشد.

خامه قنادی شیرین شده و خامه قنادی طعم دار:

خامه قنادی شیرین شده خامه ای است که با افزودن شکر و بدون مواد طعم دهنده پس از فرایند سالم سازی حرارتی هوادهی شده و یا آماده ی هوادهی می گردد و سپس برای مصارف شیرینی پزی و قنادی عرضه می گردد. خامه ی قنادی طعم دار نیز خامه ی قنادی طعم دار شده به روش های مذکور می باشد که با افزودن شکر و یا بدون آن تحت فرایند سالم سازی حرارتی قرار گرفته و سپس هوادهی یا آماده ی هوادهی می گردد.

نکته: خامه های قنادی معمولا بصورت منجمد وارد بازار می شوند اما در شرایط غیر منجمد، باید از فرایند حرارتی فرادما که یکی از فرایند های استریلیزاسیون می باشند، استفاده گردد.

خامه ی طعم دار پر شده تحت فشار:

این نوع خامه ی طعم دار، بصورت سیال تحت گاز بی اثر پرشده و هنگام خروج از ظرف همراه با گاز و بطور شکل گرفته خارج می گردد.

خامه های طعم دار انتخابی مناسب و خوشمزه برای صبحانه و عصرانه می باشد، علاوه بر آن یکی از اصلی ترین مواد اولیه در تهیه برخی از انواع کیک ها و شیرینی ها، دسر ها و شیک ها محسوب می شوند. این محصول بر اساس اینکه با چه طعم دهنده طبیعی ترکیب شده باشد می تواند خواص خوراکی بسیاری داشته باشد، بطور مثال ترکیب عسل و خامه از ارزش تغذیه ای بسیار بالایی برخوردار است چراکه علاوه بر اینکه خامه فراورده ای مغذی و سرشار از ویتامین های محلول در چربی موجود در شیر می باشد، عسل نیز ماده ای پر خاصیت بوده و دارای برخی خواص درمانی برای معده و دستگاه گوارش و چندین خواص درمانی و تغذیه ای دیگر می باشد.

پیشنهاد ما به شما، یک رسپی خوشمزه با خامه عسلی شَکِلّی: شیر برنج عسلی. . .

CRM

مطالب مرتبط

18 مهر 1400

انواع کودکان استثنایی | مشکلات و روش های توانمند سازی کودکان استثنایی


ادامه مطلب
زنبور عaسل و شرایط تولید عسل طبیعی
9 شهریور 1400

زنبور عسل و شرایط تولید عسل طبیعی


ادامه مطلب
بازی درمانی کودکان | children's play therapy
25 مرداد 1400

بازی درمانی کودکان


ادامه مطلب

1 Comments

  1. سمیرا گفت:
    29 تیر 1401 در 7:54 ق.ظ

    من همیشه از خامه های شرکت شما استفاده میکردم ولی طعم خامه و کره ها تغییر کرده و اصلا خوشمزه نیستند

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian