حتماً تا به حال طعم قیمهی نذری را که عموماً در مراسمهای جشن و یا عزاداری تهیه میشوند را چشیدهاید. چنین طعم بینظیری از دوران کودکی تا الان همراه ما بوده و حتماً با شنیدن نام این غذای خوشمزه خاطرات دلانگیزی را به یاد میآوریم.
دستور پخت خورشت قیمه یک سری مراحل کلی را شامل میشود و ما در این هفته این اصول کلی را همراه با نکات کلیدی برای رسیدن به طعم دلنشین قیمه نذری، در صفحه آشپزی رازهای شَکِلّی به اشتراک میگذاریم. اما اگر با اصول کلی آشنایی دارید با ما همراه باشید تا شما را در جریان فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی قرار دهیم.
نکات کلیدی برای تهیه خورشت قیمه نذری خوش عطر و طعم
اولین و مهمترین نکته برای تهیه هر غذایی، تهیه مواد اولیه تازه و باکیفیت است. در خصوص خورشت قیمه دو مادهی اولیه گوشت و لپه از اهمیت بالایی برخوردار است.
اگر معده شما به هنگام هضم حبوبات دچار مشکل میشود، از دو ساعت قبل لپهها را خیس کنید.
گوشتها را همراه با پیاز و کرهی سیر شَکِلّی به خوبی تفت دهید تا طعم زهم اولیه گوشت کاملاً گرفتهشده و در عوض طعمی دلنشین و ملایمی به آن اضافه گردد.
برای خوش رنگ شدن و افزودن طعم زعفرانی به خورشت، میتوانید محلول زعفرانی را در مرحلهی افزودن لپهها به گوشت و پیازداغ، اضافه کنید.
با توجه به این موضوع که رب گوجه ممکن است باعث به تأخیر افتادن پخت لپه و گوشت شود، آن را در مراحل نهایی به خورشت اضافه کنید.
پودر دارچین نیز یکی از اصلیترین مواد اولیه برای رسیدن به طعم قیمه نذری است. توجه داشته باشید که پودر دارچین را نیز در مراحل پایانی به خورشت اضافه کنید، چرا که در صورت افزودن آن در ابتدا، رنگ خورشت شما تیره میگردد.
برای لعاب دار شدن قیمه، میتوانید در مراحل پخت یک عدد سیب زمینی بزرگ را به خورشت اضافه کرده و در مراحل نهایی خارج کنید، علاوه بر آن میتوانید ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری آرد را سرخکرده را به خورشت اضافه کنید.
اگر میخواهید با روغن انداختن خورشت ظاهری جذاب و وسوسه انگیز به آن بدهید، مقدار پیازداغ را زیاد در نظر بگیرید.
لیمو عمانیها را در کاسهی حاوی آب جوش خیس کرده و سپس با چاقو یا چنگال حفرههایی را بر روی آن ایجاد کرده و سپس حدود دو ساعت بگذارید تا همراه با خورشت بر روی حرارت ملایم بپزد.