شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

خامه کاکائویی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • خامه
  • خامه کاکائویی
کره نمکی
کره نمکی و بدون نمک
10 دی 1399
روز جهانی غذاهای تند
روز جهانی غذاهای تند
24 دی 1399
15 دی 1399
خامه-کاکائویی-شَکِلّی

[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]

خامه ی کاکائویی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسر ها در سراسر دنیا می باشد. عموما افرادی که از طرفداران سر سخت خوراکی های کاکائویی هستند، این خوراکی خوش طعم را در وعده های مختلف غذایی خود جای می دهند، بطور نمونه مصرف خامه کاکائویی همراه با نان برای صبحانه، بعنوان دسر بعد از هر وعده ی غذایی و استفاده از آن بر روی وافل، پنکیک، بیسکوییت و . . .

خامه ی کاکائویی بر حسب میزان شکر مصرفی، کیفیت پودر کاکائو، کیفیت شیر خشک، میزان چربی موجود در خامه اولیه مورد استفاده، می تواند عطر و طعم متفاوتی داشته باشد، بنابراین عموما خامه ای خوشمزه تر است که در آن از پودر کاکائو مرغوب، خامه با میزان چربی و عطر و طعم مطلوب و با کیفیت مناسب استفاده گردد.

تولید خامه کاکائویی در کارخانه

در کارخانه پس از تهیه خامه از شیر، در دستگاه سپراتور، خامه ساده همراه با موادی نظیر پودر کاکائو، شیر بدون چربی(skimmed milk) شیر خشک همراه با سایر مواد در دمای 50 تا 55 درجه سانتی گراد در دستگاه بلندر میکس شده و میزان چربی آن در این مرحله تنظیم می گردد. در مرحله ی بعد واحد کنترل کیفیت خامه را از نظر ویژگی های کیفی نظیر pH، اسیدیته، میزان چربی و ماده ی خشک، مورد بررسی قرار می دهد. در صورتیکه نتیجه ی تمام تست ها در بازه ی استاندارد قرار داشته باشد خامه کاکائویی وارد مرحله هموژنیزاسیون می گردد. در این قسمت چربی بطور یکنواخت در بافت خامه پخش می شود. درنهایت خامه کاکائویی تحت دمای 85 درجه سانتی گراد پاستوریزه می گردد.

مصرف کاکائو در ترکیب با خامه

خامه فراورده ای لبنی و مقوی بوده که مصرف آن به هنگام صبح یک شروع پرانرژی را برای شما فراهم می آورد. کاکائو یکی از غنی‌ترین منابع پلی‌فنل‌هاست. پلی‌فنل‌ها در واقع آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی هستند که در برخی از مواد غذایی نظیر سبزیجات، میوه ها، چای و . . . یافت می‌شوند. کاکائو دارای خواص متعددی چون کاهش التهاب، بهبود جریان خون، بهبود سطوح قند و کلسترول خون می باشد.

یک صبحانه ی خوشمزه برای کودکان و بزرگسالان

کودکان عاشق طعم شکلات هستند، اما آیا خوردن فراورده ای که میزان کاکائو خالص در آن بسیار ناچیز است می تواند برای آنها مفید باشد؟

خامه کاکائویی شَکِلّی همراه با پودر کاکائوی خالص در ترکیب با خامه ی لبنی با قوام و پر خاصیت حیوانی می تواند یکی از خوشمزه ترین و انرژی بخش ترین خوراکی ها به هنگام صبحانه باشد.

مصرف خامه کاکائویی برای افرادی که به دنبال افزایش وزن هستند نیز مناسب است، علاوه بر آن افزودن این فراورده ی خوش طعم در شیک ها و معجون ها بر میزان انرژی آنها می افزاید.

با خامه ی کاکائویی شَکِلّی شادی و نشاط صبحگاهی را به خود هدیه دهید.

برای مشاهده صفحه ی خامه های طعم دار شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک


ادامه مطلب
فواید مصرف خامه برای سلامتی
13 بهمن 1400

7 مورد از فواید مصرف خامه برای سلامتی


ادامه مطلب
خامه کره ای
10 دی 1400

خامه کره ای چیست و چگونه تهیه می گردد؟


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian