30 آذر 1400
خوراکی شب یلدا

8 خوراکی شب یلدا، آسان و خوشمزه | برای شب یلدا چی درست کنم؟

مرسوم است که در این شب طولانی اعضای خانواده دور هم جمع شده و به شعر خوانی و جشن و سرور می پردازند، خوراکی های خوش رنگ و لعاب و خوشمزه همراه با انار، هندوانه و آجیل و . . . تهیه می کنند و در کنار یکدیگر بلند ترین شب سرد سال را می گذرانند. اگر می خواهید برای شب چله امسال یک سفره ی رنگی . . .
24 آذر 1400
چرا رنگ کره زرد است؟!

چرا رنگ کره زرد است؟

کره محصول لبنی شناخته شده در سراسر جهان می باشد که حضور آن در اکثر وعده های غذایی نقش پر رنگ و البته دلنشینی دارد، اما آیا تا به حال در خصوص یکی از بارزترین ویژگی های فیزیکی کره یعنی رنگ آن فکر کرده اید؟! اینکه چرا رنگ کره زرد است و گاهی بعضی کره ها پررنگ تر یا کم رنگ تر از بعضی دیگر . . .
17 آذر 1400
فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

طرز تهیه میگو پلو اصل بوشهری

میگو پلو، یکی از لذیذ ترین غذاهای دریایی جنوب ایران است که بهترین نوع آن در استان بوشهر تهیه می شود، به همین دلیل است که برخی از مردم این غذا را با نام میگو پلوی بوشهری می شناسند. همانطور که از نام غذا پیداست ماده ی اولیه برای تهیه این غذا میگو می باشد اما اینکه چطور چنین غذایی طبخ گردد تا تبدیل به . . .
9 آذر 1400
روز جهانی خوردن سیب قرمز

روز جهانی خوردن سیب قرمز

روز اول دسامبر، روز جهانی خوردن سیب قرمز است. غالبا چنین روزی به منظور تشویق افراد به مصرف سیب قرمز و سرشار از خاصیت نام گذاری شده است. در ضرب المثلی آمده است که ” روزی یک عدد سیب بخور و دکتر را از خودت دور نگه دار. . .
2 آذر 1400
عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی

عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی

عسل کرم محصولی پرخاصیت و کاربردی برای تهیه انواع دسر ها، کیک ها و یا بعنوان فیلر درون کروسان ها، انواع نان ها و از همه رایج تر برای تهیه یک صبحانه خوشمزه و دوستداشتنی می باشد. این محصول مغذی از نظر ارزش غذایی هیچگونه تفاوتی با عسل نداشته و تنها تفاوت آن در ویژگی های ظاهری . . .
26 آبان 1400
خواص روغن حیوانی

10 خواص بی نظیر روغن حیوانی (روغن کره)

روغن حیوانی یا همان روغن کره محصولی پر خاصیت با قدمت بسیار بالا می باشد که معمولا مصرف آن در تهیه غذاهای ایرانی، هندی و بطور کلی در غذاهای جنوب شرقی آسیا و مدیترانه رایج می باشد. از عمده دلایل محبوبیت این محصول پس از گذشت سالیان طولانی، خواص شگفت انگیز روغن حیوانی، عطر و طعم بی نظیر و ذخیره سازی آسان . . .
19 آبان 1400
فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی

طرز تهیه ته چین مرغ با کره نمکی

ته چین یک غذای لذیذ و اصیل ایرانی می باشد که از مخلوط برنج با گوشت ( گوشت مرغ از سایر گوشت ها متداول تر است ) تهیه می گردد. قرار گرفتن ته دیگ زعفرانی در کنار مرغ طعم دار شده به راحتی دل هرمخاطبی را بدست می آورد. البته همانطور که گفته شد، ته چین ها تنها به ته چین مرغ محدود نمی شوند. . .
17 آبان 1400
روز ملی کیفیت

روز ملی کیفیت

هر ساله روز هجدهم ماه آبان را به منظور تاکیید بر اهمیت مفهومی مهم به نام کیفیت، گرامی میدارند. روز ملی کیفیت می تواند فرصتی مناسب برای تقدیر از سازمان ها، بنگاه‌های اقتصادی کوچک و بزرگ، واحدهای عملیاتی، مؤسسات بخش های عمومی و خصوصی و سایر نهادهایی که در زمینه ارتقاء، کنترل کیفیت . . .
11 آبان 1400
دمنوش عسل

بهترین دمنوش های عسل برای فصل سرد زمستان

دمنوش های عسلی جزو نوشیدنی های پرخاصیت و لذت بخشی هستند که با تغییر فصل و سرد شدن تدریجی آب و هوا، رفته رفته طرفداران بیشتری را به خود جذب می کنند. اگرچه مصرف این نوشیدنی ها در تمانی فصل ها رایج است، با این حال همواره توصیه می شود تا خواص درمانی و تقویتی دمنوش های عسل برای فصل سرد زمستان را مورد توجه قرار دهید. . .
27 مهر 1400
روش های طعم دار کردن خامه

روش های طعم دار کردن خامه

کیک ها، شیرینی ها، دسرها از هیجان انگیزترین و خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر جهان می باشد. اما یکی از خوشمزه ترین مواد اولیه ای که منجر به محبوبیت بسیار این دسته از خوراکی ها در تمام رده های سنی شده است، خامه است. این روز ها کمتر کسی است که بتواند به صراحت ادعا کند که
30 آذر 1400
خوراکی شب یلدا

8 خوراکی شب یلدا، آسان و خوشمزه | برای شب یلدا چی درست کنم؟

مرسوم است که در این شب طولانی اعضای خانواده دور هم جمع شده و به شعر خوانی و جشن و سرور می پردازند، خوراکی های خوش رنگ و لعاب و خوشمزه همراه با انار، هندوانه و آجیل و . . . تهیه می کنند و در کنار یکدیگر بلند ترین شب سرد سال را می گذرانند. اگر می خواهید برای شب چله امسال یک سفره ی رنگی . . .
24 آذر 1400
چرا رنگ کره زرد است؟!

چرا رنگ کره زرد است؟

کره محصول لبنی شناخته شده در سراسر جهان می باشد که حضور آن در اکثر وعده های غذایی نقش پر رنگ و البته دلنشینی دارد، اما آیا تا به حال در خصوص یکی از بارزترین ویژگی های فیزیکی کره یعنی رنگ آن فکر کرده اید؟! اینکه چرا رنگ کره زرد است و گاهی بعضی کره ها پررنگ تر یا کم رنگ تر از بعضی دیگر . . .
17 آذر 1400
فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

طرز تهیه میگو پلو اصل بوشهری

میگو پلو، یکی از لذیذ ترین غذاهای دریایی جنوب ایران است که بهترین نوع آن در استان بوشهر تهیه می شود، به همین دلیل است که برخی از مردم این غذا را با نام میگو پلوی بوشهری می شناسند. همانطور که از نام غذا پیداست ماده ی اولیه برای تهیه این غذا میگو می باشد اما اینکه چطور چنین غذایی طبخ گردد تا تبدیل به . . .
9 آذر 1400
روز جهانی خوردن سیب قرمز

روز جهانی خوردن سیب قرمز

روز اول دسامبر، روز جهانی خوردن سیب قرمز است. غالبا چنین روزی به منظور تشویق افراد به مصرف سیب قرمز و سرشار از خاصیت نام گذاری شده است. در ضرب المثلی آمده است که ” روزی یک عدد سیب بخور و دکتر را از خودت دور نگه دار. . .
2 آذر 1400
عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی

عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی

عسل کرم محصولی پرخاصیت و کاربردی برای تهیه انواع دسر ها، کیک ها و یا بعنوان فیلر درون کروسان ها، انواع نان ها و از همه رایج تر برای تهیه یک صبحانه خوشمزه و دوستداشتنی می باشد. این محصول مغذی از نظر ارزش غذایی هیچگونه تفاوتی با عسل نداشته و تنها تفاوت آن در ویژگی های ظاهری . . .
26 آبان 1400
خواص روغن حیوانی

10 خواص بی نظیر روغن حیوانی (روغن کره)

روغن حیوانی یا همان روغن کره محصولی پر خاصیت با قدمت بسیار بالا می باشد که معمولا مصرف آن در تهیه غذاهای ایرانی، هندی و بطور کلی در غذاهای جنوب شرقی آسیا و مدیترانه رایج می باشد. از عمده دلایل محبوبیت این محصول پس از گذشت سالیان طولانی، خواص شگفت انگیز روغن حیوانی، عطر و طعم بی نظیر و ذخیره سازی آسان . . .
19 آبان 1400
فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی

طرز تهیه ته چین مرغ با کره نمکی

ته چین یک غذای لذیذ و اصیل ایرانی می باشد که از مخلوط برنج با گوشت ( گوشت مرغ از سایر گوشت ها متداول تر است ) تهیه می گردد. قرار گرفتن ته دیگ زعفرانی در کنار مرغ طعم دار شده به راحتی دل هرمخاطبی را بدست می آورد. البته همانطور که گفته شد، ته چین ها تنها به ته چین مرغ محدود نمی شوند. . .
17 آبان 1400
روز ملی کیفیت

روز ملی کیفیت

هر ساله روز هجدهم ماه آبان را به منظور تاکیید بر اهمیت مفهومی مهم به نام کیفیت، گرامی میدارند. روز ملی کیفیت می تواند فرصتی مناسب برای تقدیر از سازمان ها، بنگاه‌های اقتصادی کوچک و بزرگ، واحدهای عملیاتی، مؤسسات بخش های عمومی و خصوصی و سایر نهادهایی که در زمینه ارتقاء، کنترل کیفیت . . .
11 آبان 1400
دمنوش عسل

بهترین دمنوش های عسل برای فصل سرد زمستان

دمنوش های عسلی جزو نوشیدنی های پرخاصیت و لذت بخشی هستند که با تغییر فصل و سرد شدن تدریجی آب و هوا، رفته رفته طرفداران بیشتری را به خود جذب می کنند. اگرچه مصرف این نوشیدنی ها در تمانی فصل ها رایج است، با این حال همواره توصیه می شود تا خواص درمانی و تقویتی دمنوش های عسل برای فصل سرد زمستان را مورد توجه قرار دهید. . .
27 مهر 1400
روش های طعم دار کردن خامه

روش های طعم دار کردن خامه

کیک ها، شیرینی ها، دسرها از هیجان انگیزترین و خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر جهان می باشد. اما یکی از خوشمزه ترین مواد اولیه ای که منجر به محبوبیت بسیار این دسته از خوراکی ها در تمام رده های سنی شده است، خامه است. این روز ها کمتر کسی است که بتواند به صراحت ادعا کند که