شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی
عسل کرم شَکِلّی
خوراکی های خوشمزه با عسل کرم شَکِلّی
23 شهریور 1400
انواع کودکان استثنایی | مشکلات و روش های توانمند سازی کودکان استثنایی
18 مهر 1400
30 شهریور 1400
فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی
قسمت پنجم

مشاهده ی رسپی کامل خورشت قیمه نذری

حتماً تا به‌ حال طعم قیمه‌ی نذری را که عموماً در مراسم‌ های جشن و یا عزاداری تهیه می‌شوند را چشیده‌اید. چنین طعم بی‌نظیری از دوران کودکی تا الان همراه ما بوده و حتماً با شنیدن نام این غذای خوشمزه خاطرات دل‌انگیزی را به یاد می‌آوریم.

اما یک خبر خوب!!!!

دستور پخت خورشت قیمه یک سری مراحل کلی را شامل می‌شود و ما در این هفته این اصول کلی را همراه با نکات کلیدی برای رسیدن به طعم دل‌نشین قیمه نذری، در صفحه آشپزی رازهای شَکِلّی به اشتراک می‌گذاریم. اما اگر با اصول کلی آشنایی دارید با ما همراه باشید تا شما را در جریان فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی قرار دهیم.

نکات کلیدی برای تهیه خورشت قیمه نذری خوش عطر و طعم

  1. اولین و مهم‌ترین نکته برای تهیه هر غذایی، تهیه مواد اولیه تازه و باکیفیت می‌باشد. در خصوص خورشت قیمه دو ماده‌ی اولیه گوشت و لپه از اهمیت بالایی برخوردار است.
  2. اگر معده شما به هنگام هضم حبوبات دچار مشکل می‌شود، از دو ساعت قبل لپه‌ ها را خیس کنید.
  3. گوشت‌ها را همراه با پیاز و کره‌ی سیر شَکِلّی به خوبی تفت دهید تا طعم زهم اولیه گوشت کاملاً گرفته‌شده و در عوض طعمی دل‌نشین و ملایمی به آن اضافه گردد.
  4. برای خوش‌ رنگ شدن و افزودن طعم زعفرانی به خورشت، می‌توانید محلول زعفرانی را در مرحله‌ی افزودن لپه‌ها به گوشت و پیازداغ، اضافه کنید.
  5. با توجه به این موضوع که رب گوجه ممکن است باعث به تأخیر افتادن پحت لپه و گوشت شود، آن را در مراحل نهایی به خورشت اضافه کنید
  6. پودر دارچین نیز یکی ازاصلی‌ترین مواد اولیه برای رسیدن به طعم قیمه نذری می‌باشد. توجه داشته باشید که پودر دارچین را نیز در مراحل پایانی به خورشت اضافه کنید، چراکه در صورت افزودن آن در ابتدا، رنگ خورشت شما تیره می‌ گردد.
  7. برای لعاب‌ دار شدن قیمه، می‌توانید در مراحل پخت یک عدد سیب‌ زمینی بزرگ را به خورشت اضافه کرده و در مراحل نهایی خارج کنید، علاوه بر آن می‌توانید ۱ – ۲  قاشق غذاخوری آرد را سرخ‌کرده و به خورشت اضافه کنید.
  8. اگر می‌خواهید با روغن انداختن خورشت ظاهری جذاب و وسوسه‌ انگیز به آن بدهید، مقدار پیازداغ را زیاد در نظر بگیرید.
  9. لیمو عمانی‌ ها را در کاسه‌ی حاوی آب جوش خیس کرده و سپس با چاقو یا چنگال حفره‌ هایی را بر روی آن ایجاد کرده و سپس حدود دو ساعت بگذارید تا همراه با خورشت بر روی حرارت ملایم بپزد.

 

خورشت قیمه نذری

 

مشاهده ی رسپی کامل خورشت قیمه نذری

برای مشاهده ی فوت و فن های پخت ترشی تره گیلانی با کره سیر شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian